Fire of Istanbul

Standard

Fire of IstanbulFire of Istanbul låter mera som en filmtitel än som en energidricka, vilket kanske var avsiktligt, för min uppmärksamhet fångade den allt

Hur smakar det?
Det luktar precis som vilken annan energidryck som helst. Smakar som en uppskruvad version av Battery, det vill säga väldigt syrligt. Detta fick nästan mina öron att börja rotera, otroligt syrligt, snudd på att vara för syrlig; kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker faktiskt. En märklig eftersmak kommer smygandes efter att smaklökarna slutat upp med att vara yra i huvudet av syrligheten, en underlig eftersmak av arrakt kanske? Väldigt märklig dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i en obskyr liten butik i Norge, men bör finnas i liknande obskyra butiker även i Sverige.

Slutsats
Det är som sagt en väldigt syrlig dricka, så de som har svårt för en uppskruvad version av den traditionella syrligheten i energidrickor bör kanske hålla sig undan. SJälv så anser jag det inte vara något märkvärdigt, väldigt syrlig, konstig eftersmak, men inte dåligt på något sätt, bara lite annorlunda.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s