Powerking

Standard

PowerKingPowerking, en energidricka som knappast behöver någon introduktion, minst lika välkänd som Red Bull men är den lika god?

Hur smakar det?
En söt syrlig smak, luktar och smakar väldigt ”energidryckigt”, vilket man kanske kan förvänta sig. Den skiljer sig från Red Bull på det vis att den inte har samma ”tunga” sötma som tidigare nämnda dricka, det är lite syrligare och lite mera uppfriskande. Just det syrliga kan nog sätta stopp för en del människor som inte uppskattar det syrliga i traditionella energidrycker, men för folk med smaken inne så är detta självklart välkomnande. Har dock lite problem med en lite sträv eftersmak som sprider sig, munnen känns lite, ja… sträv, men det löser man ganska enkelt genom att ta en klunk till

Vart hittar jag läskeblasken?
Powerking är lite av Willys signum och brukar finnas i stora travar i dessa butiker. Kan även tänkas dyka upp i en del kiosker/pizzerior

Slutsats
Det är många som har begärt att jag skall testa denna drickan och jag vet faktiskt inte varför det tagit så lång tid att få en recension skriven. Antagligen för att det är en såpass vanlig dricka och inte speciellt exotisk. Men allt som allt nu när det är gjort så kan jag konstatera att det är en fin energidricka och jag förstår varför den har lyckats etablera sig så väl i den svenska marknaden. Personligen så föredrar jag helt klart en Red bull framför en Powerking, men jag skulle absolut inte tacka nej till en iskall Powerking om det så bjöds.

Slutebetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Powerking

  1. Martin Larsson

    Jag föredrar också helt klart Red Bull men jag har inget emot Powerking. Jag provade Powerking för inte så länge sen och jag kunde inte känna några skillnader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s