Oran Soda

Standard

OranSodaEn apelsinläsk som ingår i Campari gruppen

Hur smakar det?
Smakar av apelsin, men en lite mildare apelsinsmak än man är van vid i exempelvis Fanta. Smaken av apelsin finns där tillräckligt länge för att man skall känna att det är en renodlad apelsinläsk man dricker och att det inte bara skall vara en liten del i ekvationen. Det finns en lite småbesk eftersmak, tänk dig att ta ett bett av apelsinskalet så får du en ungefärlig uppfattning om hur beskheten i denna drickan smakar. Det är dock ganska uppfriskande, inte så där sliskigt sockersöt som just Fanta har en tendens att vara.  Beskheten på slutet är inte min bästa vän, men det är en helt klart godkänd apelsindricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Dessa inhandlades i Italien och det verkar vara där som den uppehåller sig, men någon obskyr importbutik i landet har den kanske, vem vet.

Slutsats
Italienarna som annars brukar göra väldigt bittra drickor överraskar stort med en apelsindricka som bara är lite besk. Personligen tycker jag kanske att det finns andra godare apelsindrickor, men om man skulle råka befinna sig nere i soliga Italien och suktade efter något läskande, varför inte ta en Oran Soda då?

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s