Läckö Cola

Standard

LäckoColaEn svensk cola som kommer ifrån läckö, eller gör den det? Internet verkar inte veta vidare mycket om Läckö drickorna, så jag utgår ifrån att det är någon anonym person på Läckö slott som gör dem

Hur smakar det?
En cola med en ganska så tam smak, tänk dig billig colasirap som blandas allt för tunt med sodavatten på exempelvis Ikea. Det finns en lätt fruktig smak till cola, men inte på ett uppfriskande sätt som coca-cola har, jag skulle inte kalla det för citrus direkt men en lite sur eftersmak som påminner om en dålig limedricka sprider sig i munnen efter ett tag. Drickans största problem är dock skummandet, tar du dig en klunk så fullkomligen exploderar drickan i ett hav av skum i minnen, det är som att dricka en jacuzzi!

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns lite här och var i allt från livsmedelsbutiker till kiosker

Slutsats
Nej tack, detta vill jag inte ha. Äcklig är den inte, god är den inte, men oerhört generisk och vattnig med en märklig eftersmak som lämnar en hel del att önska. Men det tillsammans med drickans infernaliska bubblande gör att det blir ett bottenbetyg, inte bra.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

2 reaktioner på ”Läckö Cola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s