Fentimans – Victorian Lemonade

Standard

FentimasVictorianLemonadeEn dricka som ser riktigt exklusiv ut med sin vackra flaska och etikett, men är innehållet lika stiligt?

Hur smakar det?
Ger ifrån sig en märklig doft av pepparkakor som legat i citronkoncentrat, inte speciellt lockande. Smaken är först av citron och de två första sekunderna så smakar det acceptabelt, men sen byter smaken skepnad. Istället för en uppfriskande smak av citron blir det en oerhört besk dricka som mest påminner om den bittraste grapefrukten du kan tänka dig. Smaklökarna får sig en rejäl omgång och frågan är om inte hälften av dem dog. De resterande smaklökarna som fortfarande är vid liv rapporterar att din mun blivit angripen med kemisk krigsföring. Fort till kranen för att skölja munnen, vattnet flödar, jag spottar och fräser men den beska, vittra smaken ger sig inte, tvi vale!

Vart hittar jag läsekblasken?
Inhandlades i en importbutik nere i Kristiansand (Norge) men drickan finns även att köpa på The English Shop

Slutsats
Eftersom detta är en lite mera naturlig produkt än exempelvis Fanta Citron så kanske mitt exemplar gått och blivit dåligt? Flaskan har dock stått kallt och skyddat hela tiden sedan inköpet, men såhär katastrofalt kan den väl ändå inte smaka om den är okej? Om jag finner en flaska med denna drickan igen så skall jag ta mig ett nytt test på drickan och ändra betyget om det visar sig att just mitt exemplar var förgiftat. Men än så länge blir den en varning på denna drickan, något bland det värsta jag druckit.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

En reaktion på ”Fentimans – Victorian Lemonade

  1. Magnus

    Tack för en mycket trevlig blogg!
    Har provat ett lite bättre exemplar av Fentimans Lemonade,
    men får nog hålla med om att den har en otäck eftersmak
    av jäst. Annars bra bitterhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s