Riven – Hindbær Classic

Standard

RiverHindaerClassicEn dansk dricka med smak av hallon

Hur smakar det?
Ett ord: Ferraribilar, sjukt gott! En söt och trevlig hallonsmak lindar in smaklökarna och verkar ge dem massage. Det känns att det är ett artificiellt hallon som de har lagt i drickan och sedan kolsyrat, men bara för att det är artificiellt behöver det inte betyda att det är dåligt. Drickan återskapar nästan i detalj den goda smaken på ferraribilarna som finns bland lösgodiset och eftersom den är i dryckesform så slipper man få ont i tänderna av de där hårda bitarna som legat lite för länge i lådan. Värt att notera är också att detta är en av de få hallondrickorna jag druckit som inte skummat överdrivet mycket när man klunkat i sig den, topnotch!

Vart hittar jag läskeblasken?
Den hittas i Danmark, kan vara lite svår att hitta då den inte verkar finnas i de stora livsmedelsbutikerna.

Slutsats
Självklart var jag skeptisk först, hallondrickor är lite av ett wildcard när det kommer till läskeblask, men här var det faktiskt en riktigt god liten rackare som levererade stort. Drickan ser verkligen inte mycket ut för världen med sin tråkiga design på flaskan, men detta är väl ett bevis för det gamla ordspråket ”Döm inte hunden efter håren”. Detta gjorde danskarna oerhört bra, jag menar, flytande ferraribilar!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s