Ozone

Standard

OzoneJag hoppas verkligen inte att de faktiskt lagt till ozon i drickan, det skulle nog bidra till en ganska dålig smakupplevelse…

Hur smakar det?
Den doftar väldigt anonymt, kan vara pga att drickan var bara någon grad över fryspunkten när jag öppnade den. Den är inte speciellt söt i smaken, lite sträv och ”sticksig”. Tar du dig en klunk så blir det väldigt surt i munnen och inte på något uppfriskande sätt dessvärre. Den påminner om Battery men utan den trevliga söta eftersmaken. Den sticksiga eftersmaken vägrar gå sin väg, man försöker få bort den genom att ta klunk efter klunk tills drickan är slut och sen smackar man med tungan som om man hade ätit jordnöttsmör, eftersom det känns så stickstigt och märkligt i munnen.

Vart hittar jag läskeblasken?
Hur siktats på diverse kiosker, just denna inhandlades i Borås.

Slutsats
Ingen direkt höjdare, hade de bara petat in lite mera sötma i drickan så tror jag nog att det hade kunnat bli en ganska trevlig dricka. Smaken var inte så tokig, det var den märkliga eftersmaken som förstörde hela drickan, något som kunde ha hjälpts av lite mera sötsliskighet. Men vem vet, det kanske är såhär ozon smakar och då är det helt plötsligen en ganska bra återgiven dricka.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s