Venom – Black Mamba

Standard

BlackMambaVenomDr Pepper vill också vara med i energidrycks-kriget och ger oss en dricka levererad i en häftig aluminium flaska

Hur smakar det?
Lukten påminner mig väldigt mycket av klassisk bubbelgum doft, det vill säga fruktigt, sött och potent. Väldigt fruktig i smaken, för tankarna till någon tuttifrutti blandning, att peka ut en specifik frukt känns nästan som en omöjlighet. Sötsliskig men ger en ganska frisk eftersmak som maskerar den annars så söta drickan. Har inga spår av den ”klassiska” syrligheten som många energidrycker brukar komma med. Den kan nog närmast liknas i smaken vid Monster – Ripper, så om man gillar den så är detta ett givet val.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar inhandlades i Candy MegaStore, Köpenhamn

Slutsats
Smaken är det absolut inget fel på, det är en helt okej dricka, speciellt om man gillar hubbabubba. Men det som verkligen talar för denna drickan är faktiskt flaskan, som är av tjockt aluminium med tillhörande skruvkork, så att man kan återförsluta flaskan när man vill flytta på sig och kanske lägga drickan i väskan eller bara undvika spill. En stark fyra blir det, för jag tycker nog att det är en aningens för sött.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s