Marley’s Mellow Mood – Citrus

Standard

MarleysMellowMoodCitrusEn ”relax-dricka” gjord på 100% naturliga ingredienser och som är designad för att få dig att stressa ner och bara relalalaxa

Hur smakar det?
Det första som händer när man öppnar burken är att man möts av en oerhört berusande doft. Det doftar fulkomligen ljuvligt av solmogna citroner, det doftar blommigt, inbjudande och smaken gör en inte heller besviken. En söt men fortfarande uppfriskande smak av citron sköljer fram över smaklökarna som går i extas. Tydlig smak av citron, utan att vara för syrlig och en framträdande sötma, utan att gör den sliskig. Eftersmaken är även den underbar och långvarig, det smakar trevligt av citron i flera minuter efteråt och ger en verkligen mersmak. Tänk er smaken på de där citronkolorna från Fox så har ni precis vad denna läskeblasken smakar som. Bästa citrondrickan jag druckit till detta datum.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den är numera ganska mainstream och bör finnas i allt från kiosker till matvarubutiker.

Slutsats
Jag tror inte jag blev speciellt avslappnad av drickan, fast å andra sidan så var det så gott att man stannade upp, smackade lite med läpparna och utbrast i ett belåtet ”ahhhh”, för nog blev man uppfriskad alltid. Som vanligt när en kändis pryder en produkt så blir man genast lite skeptisk, men här levererade produkten och Marley med familj skall vara stolta över att hans ansikte och namn pryder denna eminenta läskeblask. Kan inte bli något annat än toppbetyg, nu känner jag för att lyssna på Buffalo Soldier

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s