Ronin

Standard

[Återbesök – Maj 2017]
I det feodala Japan var en Ronin en samurai utan herre, vilket var en stor skam för samuraien i fråga, låt oss se om denna dricka är skamfull eller ärorik i smaken

Hur smakar det?
Luktar ”klassisk” energidricka, som en blandning mellan Red bull och Battery. Smakar trevligt, väldigt klassiskt i smaken precis som med doften. En liten underton av bubbelgum finns i drickan och med ganska mycket syrlighet mot slutet, vilket påminner lite om Battery. Sötman in drickan är ganska så sparsam, ger inte samma sötma som exempelvis en Red Bull, så om man gillar sina energidrickor riktigt söta kanske detta är lite i underkant. Eftersmaken är syrlig men med en viss sötma, men om man inte tycker om de energidrycker som lämnar små fickor med syrlighet längst bak i munnen så är denna inget för er. Den syrliga eftersmaken hänger kvar riktigt länge, två-tre minuter efter senaste klunken och jag kan fortfarande känna syrligheten tydligt. Men överlag en ganska trevlig dricka med en balanserad sötma och en relativt uppfriskande eftersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar skickades för provsmakning av Sanjogruppen AB. Drickan finns rikstäckande men inte i några specifika kedjor. Främst vid gränshandel mot Norge (Svinesund, Strömstad etc)

Slutsats
Speciellt skamfull var väl inte denna vandrande samurai till energidricka, men speciellt ärorik var den inte heller. Helt enkelt en medelmåtta bland energidrycker som duger om du är sugen på något uppiggande. Det som talar mest för drickan är helt klart namnet och grafiken på burken, en lite kul grej att ha i samlingarna kanske, men inte mycket mer än så. Betyget från 2013 står sig.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s