Pepsi – Wild Cherry

Standard

PepsiWildCherryPepsi med en körsbärsläsk som skiljer sig lite från mängden, istället för vanliga körsbär är det biggaråer som gäller, låter mumma!

Hur smakar det?
Luktar riktigt starkt av körsbär, inte överväldigande, men en ”djup” lockande doft av det röda lilla bäret. Smakar nästan precis som Cherry Coke (föga förvånande) men inte lika sötsliskig som coca-cola varianten. Väldigt behaglig eftersmak, körsbärssmaken hänger kvar länge och väl. Emot slutet av varje klunk så kan man känna en liten smak av cola, som påminner dig om att du faktiskt dricker en cola och inte en renodlad körsbärsläsk. Inte på långa vägar lika bubblig/skummit som cherry coke, men samtidigt inte lika len som Dr. Pepper Cherry. Men allt som allt, otroligt gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Det verkar vara primärt en amerikansk dricka (inte ens England/Tyskland har den) så det skulle vara specialiserade importbutiker. Detta exemplar inhandlades i Candy MegaStore, Köpenhamn.

Slutsats
En riktigt trevlig smakupplevelse. Pepsi vinner över Coca-cola när det gäller körsbärsläsk tack vare att den inte var lika sötsliskig, man kände faktiskt en viss smak av cola och den bubblade inte lika hysteriskt. Med Pepsi Wild Cherry kan jag lätt tänka mig att dricka ett par burkar på raken, något som jag inte är speciellt sugen på att göra när det gäller Cherry coke, där en burk oftast räcker. Kungen av körsbärssmakande läskeblask är fortfarande Dr. Pepper Cherry, men Pepsi Wild Cherry är friskare i smaken och landar därför på samma poäng, fem av fem!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

7 reaktioner på ”Pepsi – Wild Cherry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s