Lemon Soda

Standard

LemonSodaEn citronsmakande läskeblask som ingår i Campari gruppen

Hur smakar det?
Väldigt citronig i smaken, nästan på gränsen till att smaka för mycket. Drickan har en ganska skarp eftersmak som för tankarna till grape, något som jag kanske inte direkt uppskattar. Frisk i smaken dock, inte speciellt sockersöt, så man blir inte sliskig i munnen. Tänk dig Fanta Citron fast ganska mycket syrligare, lite surare och med en skarpare eftersmak så har du smaken på denna dricka. Finns tyvärr inte så mycket mera att säga, en ganska rakt på sak dricka utan några speciella nyanser att analysera.

Vart hittar jag läskeblasken?
Dessa inhandlades i Italien och det verkar vara där som den uppehåller sig, men någon obskyr importbutik i landet har den kanske, vem vet.

Slutsats
Denna dricka ställer sig lite mera i ledet av bittra/sura drickor som verkar vara lite av en stapel i Italien. Jag hade uppskattat en lite sötare dricka, för mig är detta en aningens för surt för att jag skall kunna uppskatta den. Men med det sagt så blir man faktiskt uppfriskad av drickan, så helt fel var det inte.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s