Red Bull – The Silver Edition

Standard

RedBullSilverRed bull slår på stora trumman och lanserar en trio av nya smaker under samlingsnamnet editions, detta är silver edition, det skall smaka lime

Hur smakar det?
En väldigt vass doft av citrus, inte någon söt variant av lime här inte. Första klunken är samma grej, en väldigt skarp smak av lime som invaderar munnen på ett högst otrevligt vis. Det smakar faktiskt inte så mycket lime som det smakar grapefruit. En väldigt sträv och besk eftersmak som tyvärr förnyas varje gång man tar sig en till klunk. Det blir svårare och svårare att ta sig en munfull, till slut hinkar jag i mig resten av innehållet och gör en grimasch, vilket knappast kan ses som ett gott betyg.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det som startade som en produkt endast ämnad för 7-eleven och pressbyrån säljs nu istället i vilken butik som helst som vill ta in den. Så ut och leta! (det framgår dock inte om detta är en limited edition grej eller om den är här för att stanna ett längre tag)

Slutsats
Borta är den karaktäristiska sötman ifrån en vanlig red bull, borta är den karaktäristiska syrligheten som brukar komma i slutet av varje klunk, istället finns det en alldeles för citrusig dricka som snarare smakar WC-anka än red bull. Nej detta föll mig verkligen inte i smaken, i mitt tycke behöver lime lite sötma för att vara behagligt, man kan inte bara hälla i det sura från en lime och kalla det för läsk med lime-smak. De kallar den för Silver edition, jag skulle inte ens ge den brons…

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

3 reaktioner på ”Red Bull – The Silver Edition

 1. Jag testade den röda, skall visst vara smak av tranbär och som ett stort tranbärfan tänkte jag att det borde vara något för mig. Men mja… den var väl inte direkt dålig men alldeles för lite transbärssmak.

  Hoppas du får chans att testa de andra två också 🙂

  • Krille

   Den blåa ligger redan på sidan och den röda sitter faktiskt i kylen, jag har dragit mig för att testa den röda då jag inte är något större fan av tranbär, men jag känner hur plikten kallar så det är bara att ta tjuren vid hornen så att säga *höhöhö*

 2. Martin Larsson

  Jag håller med dig faktiskt limen och tränbären var inget för mig den ända av dom som var god blåbär och orginalet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s