Forza Blu

Standard

ForzaBlueDen Italienska marinkåren har tydligen en egen energidricka, tja, varför inte?

Hur smakar det?
Doftar oroväckande nog som ett badrum brukar dofta efter att man rengjord det från topp till tå med rad olika produkter, förvisso fräscht, men jag vet inte om jag vill att min dricka skall dofta/smakar rengjort badrum… Tack och lov så smakar det inte nystädat badrum utan smakar faktiskt riktigt gott överraskande nog! Ta er en red bull, fast ta bort sötman och kvar finns bara den där syrliga smaken som brukar komma mot slutet av varje klunk, så smakar denna drickan. Syrligt utan att smaka av citron/lime och väldigt uppfriskande. Känner man efter riktigt rejält dock så kan man faktiskt känna lite av den där ”badrumdoften” i smaken, men det är inte direkt påträngande.

Vart hittar jag läskeblasken?
Nere i Italien, eller kanske hos utvandrade patriotiska italienare som öppnat kiosk, världen är full av överraskningar.

Slutsats
Jag har då aldrig druckit en officiell dricka från något militärt förut, men efter att ha druckit den italienska marinkårens energidricka så kan jag kanske tycka att fler länder borde ge sig på ett försök att representera sin militär med något välsmakande. Frisk och god, men absolut inget för de som tycker att syrligheten i en red bull är blä.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s