Jelly Belly – Crushed Pineapple

Standard

JellyBellyPineappleGodisjätten Jelly Belly förvandlar sina godisar till flytande gourmet läskeblask, låter farligt gott

Hur smakar det?
Doftar precis som nyskivad färsk ananas, inget artificiellt här inte! Smakar precis lika naturligt och färskt som det doftar, precis som att sätta tänderna i en saftig skiva med ananas, helt underbart. Dock så är eftersmaken ganska kort på denna drickan, ananasen hänger inte kvar i munnen speciellt länge och det är lite av en besvikelse. En ny klunk löser detta problemet, men jag kan tycka att när en dricka doftar och smakar så nära en riktig ananas så kunde eftersmaken hängt kvar lika länge som den gärna gör efter en skiva av den äkta varan. Även om det är sött så är det inte överväldigande sött, som när man dricker juicen ur en burk med konserverad ananas, vilket självklart är till drickans fördel.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna hittades i en Dansk imporbutik i Köpenhamn, Candy Mega Store.

Slutsats
Jelly Belly gör det igen och levererar en gourmet dricka utan like, en smakupplevelse som man sent kommer att glömma!  Allt med denna drickan riktigt andas perfektion. Ett måste för alla läskeblask entusiaster där ute, syndigt god dricka! Nuff said!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s