Angry Birds – Paradise

Standard

AngryBirdsParadiseArga fåglar gör arga drickor, alla utom grisar får dricka

Hur smakar det?
Doftar väldigt inbjudande, en trevlig sötaktig doft av mandarin med en underton av ananas. Smaken gör en inte besviken utan det smakar precis lika gott som det doftar. En trevlig smak av mandarin som ger mersmak och en mild eftersmak av ananas som ger en lite uppfriskande känsla. Men speciellt uppfriskande är det inte om man jämför med något som smakar av citron, nej detta är godis, även om den har vissa uppfriskande egenskaper. Eftersmaken är inte så långvarig men inte för kort heller, det ger helt enkelt uppmuntran till att ta sig en klunk till bara för att ge smaklökarna något att glädjas över

Vart hittar jag läskeblasken
I skrivande stund finns den lite överallt

Slutsats
Jag skall erkänna att jag totalt spelat Angry Birds i kanske tio minuter, så jag är inget stort fan av spelet, men man var ju tvungen att smaka på en dricka med såpass kända fåglar på burken. Det som jag trodde skulle vara något fullständigt översötat och syntetiskt gjord av längsta budgivare visade sig istället vara en kvalitativ dricka, en dricka som jag nog skulle kunna tänka mig att ha till en Pizza om det finns i kylen på det lokala pizzahaket. Inte illa pinkat av ett par arga fåglar!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s