Big Shock – Gold

Standard

BigShockGoldEn energidricka med rötter i Tjeckien som nu försöker ta världen med storm, eller med chock

Hur smakar det?
Doftar lite kaffe-aktigt blandat med något sött. Första klunken smakar som det luktar, smakar lite av kaffe och efter ett par sekunder kommer det någon obestämd söt smak som snabbt ersätts av en väldigt syrlig eftersmak som helt och hållet tar över. Eftersmaken i munnen växlar mellan en lätt kaffesmak och den syrlighet som tidigare har dominerat smakupplevelsen. Munnen känns helt ur balans i flera minuter efteråt, syrligheten förstör hela drickan. Tråkigt.

Vart hittar jag läskeblasken?
På den svenska sidan påstår de att de nu försöker ta Sverige med storm, men mitt exemplar hittades i Danmark våren 2013, i en importbutik mitt på ströget kallad Mega Candy Store.

Slutsats
Ja nog var det en shock alltid, en chock för smaklökarna. Kanske var det vad de ville uppnå med drickan? Att bjuda på något extremt som skulle överraska med sin extremitet samtidigt som de ger en trevlig smakupplevelse. Dessvärre kom jag inte över chocken och blev tvungen att avbryta drickandet för att skona mina smaklökar. Nej, deras Cola variant var snäppet bättre, så vill du ha en shock att dricka så skall du dricka den.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s