Angry Birds – Tropic

Standard

AngryBirdsTropicArga fåglar gör arga drickor, alla utom grisar får dricka

Hur smakar det?
Vi får inga mer ledtrådar till vad det smakar mer än att det är något tropiskt. Vid en första anblick så doftar det som en blandning mellan någon citrus (antagligen apelsin) och passionsfrukt, nog smakar det så i alla fall. En trevlig inte allt för söt smak av apelsin som snabbt övergår till passionsfrukt. Eftersmaken hänger kvar ett tag och består då endast av smaken från passionsfrukten. Den är söt men inte för söt, inte lika uppfriskande som paradise versionen av Angry Birds serien, men nog blir man lite lätt uppfriskad av fruktsmaken ändå.

Vart hittar jag läskeblasken?
I skrivande stund finns den lite överallt

Slutsats
Fåglarna på burken håller ingen speciell plats i mitt hjärta, har loggat kanske tio minuter i spelet, men man var ju tvungen att testa en dricka med såpass kända fåglar på omslaget. Positivt överraskad blev jag av smaken på drickan och det är helt klart en dricka jag skulle kunna tänka mig att klunka på igen om tillfälle ges.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Angry Birds – Tropic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s