Powerking – Added

Standard

PowerKingAddedPowerking tycker vi får i oss för lite vitaminer och mineraler vilket de försöker råda bot på med sin dricka Added

Hur smakar det?
Precis som originalet så har drickan en lite sötaktig doft när man först öppnar burken, men när man tagit sig en klunk så märks nästan ingen av sötman längre, utan det blir en väldigt syrlig historia av det hela. Det finns någon svåridentifierad smak till drickan dock, något som kommer rullandes strax efter man tagit sig en munfull och som sedan rullar vidare. Jag skulle nästan vilja kalla den för en lite jordig smak, något som kanske kommer av det faktum att det är en ganska syrlig dricka som nu blandats med en hel uppsjö av vitaminer och mineraler. Målet skall inte vara att skilja sig smakmässigt från originalet, men något i smakprofilen har otvivelaktigt påverkats.

Vart hittar jag läskeblasken?
Har sett dem i diverse butiker, såsom Hemmakväll, där denna burken inhandlades.

Slutsats
Jag dricker nog hellre en vanlig powerking än en added, det är något i added drickan som mina smaklökar inte riktigt kommer överens med, den är inte direkt äcklig men inte heller speciellt god. Sedan är det bra att de har lagt in lite extra vitaminer och mineraler, men mängden är tämligen liten (15% av RDI, förutom vitaminerna B6 och B12 som har 100 respektive 200% av RDI, men dessa värden har även en red bull) så man skall inte se det som något form av kosttillskott. Jag gjorde även misstaget att hälla upp det i ett glas varpå jag såg denna kolsvarta vätska rinna ut, som osökt fick mig att tänka på blutsaft, vilket förstörde lite av smakupplevelsen för mig…

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s