Top Model – Acerola Pomegranate

Standard

TopModelAcerolaPomegranateTop Model är tydligen ett tv-program där kvinnor har på sig kläder av varierande storlek och har intriger med varandra, nåväl, här är deras officiella dricka i alla fall

Hur smakar det?
Doftar väldigt inbjudande, kan inte riktigt sätta fingret på vad det luktar, väldigt uppfriskande doft av obestämd karaktär. Det doftar inte direkt av granatäpple som det säger på burken att det skall göra, men en trevlig doft hur som helst. Tyvärr så är smaken inte lika fyllig och inbjudande som doften, det är vattnigt, väldigt vattnigt med en svag smak av gränt te mer än något annat. Eftersmaken är väldigt subtil, jag tycker mig ana en svag underton av granatäpple, men fortfarande smakar det mest av grönt te. Vart acerola frukten tagit vägen vet jag inte, nog doftar det av något som skulle kunna vara ett solmoget rött litet bär, men den återfinns inte i smaken. Fast det skall nämnas, att jag vet inte hur ett acerola bär skall smaka, allt som nämns om bäret är att det är rikt på c-vitamin.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i Candy Mega Store i Köpenhamn, men har skådats på andra ställen, såsom Hemmakväll och Pressbyrån.

Slutsats
Nja jag vet då inte, det är väldigt blaskigt och inte speciellt njutbart. Jag tror det endast är fans av tv-serien som skulle dricka detta mer än en gång. Hade den smakat som den doftar så hade detta varit en högpoängare, nu är det mest bara blaskigt, som de flesta andra läskeblaskar med grönt te. Nej jag blev verkligen inget fan av drickan och det finns bara en Top Model för mig: Derek Zoolander.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s