Wolf

Standard

WolfEnergyDrinkLogotypen och namnet får mig osökt att tänka på familjen Stark från Game of Thrones, men denna drickan har självklart inget med serien att göra, stilig burk dock.

Hur smakar det?
Doftar verkligen inte mycket denna drickan, en väldigt svag doft av obestämd sötma och inte mycket mera än så. Smaken är ungefär den samma som doften då det inte smakar speciellt mycket, men det lilla det smakar är faktiskt väldigt trevligt. Sötman är ganska blygsam vilket gör att den är väldigt lättdrucken. När eftersmaken kommer rullandes så är den syrlig och frisk, inte så där syrlig som en del energidrycker kan vara, utan även syrligheten är mild och behaglig. Finns inte så mycket mer att säga om den egentligen, trevlig, men inte på något sätt speciell i smaken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bra fråga, hittade den i en obskyr kiosk mitt ute på vischan, har inte skådats någon annan stans.

Slutsats
Allt som allt så är detta en väldigt lättdrucken energidryck, man kan to att eftersom den inte har speciellt starka eller dominerande smaker så är den kanske blaskig, men så är inte fallet. Även om den är mild i smaken så är den välsmakande och ger överlag en god dryckesupplevelse. men med ett namn som Wolf så antog jag att den skulle vara riktigt potent, en aggressiv drick, men denna varken var tydligen ganska så tam.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s