Venom – Fruit Punch

Standard

VenomFruitPunchHäftig flaska innehållandes ormgift med smak av fruktpunch, låter intressant inte sant?

Hur smakar det?
Det doftar något tuggummi som har smak av äpple, något jag inte direkt tänker på när jag hör ordet fruktpunch. Smakar dock inte av äpple, smakar inte heller något fruktpunch jag någonsin smakat, men det är ganska gott. Det för fortfarande tankarna till något tuggummi eftersom smaken är väldigt skarp och galet sockersöt. Den har därför inte någon speciellt uppfriskande effekt som många energidrycker kan ha, den där syrliga eftersmaken är helt bortblåst av sötman. Långt ifrån odrickbart men inte speciellt fantastiskt heller.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar hittades i en butik i Köpenhamn, Candy Mega Store

Slutsats
Allt som allt så smakar det fortfarande trevligt av en obestämd blandning av diverse frukter, inga speciella undertoner eller eftersmaker framträder egentligen, bara en galen blandning av söta smaker som om än trevliga inte lämnar något speciellt intryck. Men åter igen, stilig burk.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s