Blue Bear

Standard

BlueBearOm det finns en Red Bull så varför inte en Blue Bear också?

Hur smakar det?
Doftar riktigt klassiskt energidricka, det för genast tankarna till Battery eller en lite syrligare version av Red Bull. Det smakar nästan precis som Battery också, hade jag haft drickorna sida vid sida under ett blindtest så tror jag inte att det hade varit möjligt att skilja dem åt. En ganska syrlig och söt smak sprider sig snabbt i munnen, de första sekunderna så tror man att det skall smaka något  syntetiskt, bär men lika snabbt som den smaken kom så ersätts den av en härligt syrlig smak som får hela munnen att kittla av välbehag (förutsatt att man gillar surheten i drickor av det här slaget). Eftersmaken hänger kvar länge och väl, det ger mersmak och ganska så snart efter att man öppnat flaskan så är det slut. *sadface*

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades i en lite livsmedelsbutik på Skagen, Danmark.

Slutsats
Jag gillar Battery och således så gillar jag även denna drickan väldigt mycket. Det är en av de syrligare drickorna där ute, en speciell syrlighet som jag vet att många har problem med, men för oss som tycker om när det kittlar och sticker lite på smaklökarna så är detta perfekt. Men vem vinner då? Den röda tjuren eller den blåa björnen? Jo det är ju den röda tjuren som fortfarande är mästaren, men den blåa björnen är inte långt efter.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s