Boylan – Root Beer

Standard

BoylanRootBeerEn Root Beer gjord på rörsocker från smått legendariska Boylan, I can’t wait!

Hur smakar det?
Boylans version av Root beer doftar precis som en root ber skall göra, men den är inte lika potent och framfusig som många andra root beers kan vara. Det är en lite stilrenare doft som inte tränger sig på men som ändå lockar. smaken är den samma som doften, inte lika påträngande som andra root beers, men det smakar ändå precis som det skall göra. En underbart len smak av sassafras och andra aromer får mig att fullkomligen rysa av välbehag. Den har en nästintill perfekt balanserad sötma och en kolsyrning som för vissa kanske kan kännas lite avslagen, men för mig är den helt perfekt kolsyrad, Det skummar inte upp i munnen och det är tillräckligt bubbligt för att du skall känna dig förfriskad. Eftersmaken hänger kvar ett bra tag och smakar nästan precis som klassiska tuggummit Jenka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Boylan importeras av Grays american foods och bör därför finnas i de flesta välsorterade matbutiker.

Slutsats
Boylans läskeblaskar är kanske inte alltid en fullpoängare, men när de väl lyckas så lyckas de fenomenalt. Allt andas exklusivitet, från flaskan med retrokänsla och skruvkapsyl till det omsorgsfullt tappade innehållet. Det är en dyr dricka, snittpris verkar ligga runt 13-14kr och det är ganska mycket, men då får man ha i åtanke att detta är inte någon dricka du köper bara för att dricka något läskeblaskigt. Detta är en dricka för finrummet, för fredagsmyset, för nobelmiddagen. Gillar du root beer skall du verkligen försöka hitta en flaska från Boylan, du kommer inte bli besviken.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Boylan – Root Beer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s