M.A.C – Black Orange

Standard

MAC_BlackOrangeEn tämligen legendarisk dricka som försvann från den svenska marknaden för över tio år sedan, är nu åter på den svenska marknaden

Hur smakar det?
Doftar väldigt milt och behagligt av apelsin, inte som vissa andra citrus/cola blandningar som finns. Första klunken är överraskande god, en genomgående mild smak av apelsin dansar runt på smaklökarna och är i perfekt balans med colasmaken. Just colan kommer som en efter-eftersmak, den första eftersmaken är av solmogna apelsiner som gradvis överlämnar till cola, en söt men trevlig smak av cola som ligger kvar en bra stund på tungan och ger mersmak. Det är sött, men apelsinen fungerar som en uppfriskare, man blir inte ”klibbig” i minnen ytan känner sig förfriskad och belåten.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bör finnas i de flesta välsorterade matbutiker

Slutsats
Jag har druckit ett par olika cola/citrus drickor och i de flesta fallen så har apelsinen varit alldeles för potent. Vilket är tråkigt för det är en ganska bra kombination, just cola med citrus. Men då kommer Black Orange in på marknaden och smakar som om du blandat coca-cola med fanta och det låter väl inte så tokigt?

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s