Solo – Sunset

Standard

SoloSunsetNorska solo bjuder på en tropisk solnedgång, undrar hur det smakar?

Hur smakar det
Solo Sunset både doftar och smakar som glassen lollipop från Diplom-IS. Sagda glass skall smaka av apelsin och hallon och det framgår inte riktigt om Solo Sunset skall ha samma smaker. Men oavsett vad det säger eller inte säger att den skall smaka så smakar den som en flytande, lätt kolsyrad, version av isglassen (fast utan choklad). Det är en fruktig smak, som om någon blandat apelsin med hallon och äpple, smaken är dessvärre inte så potent, känns nästan lite blaskig och eftersmaken försvinner fort.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bör finnas i de flesta matbutiker i Norge (2013-2014)

Slutsats
Solo tillhör en av mina favoriter, mest av nostalgiska skäl, så det är ju med ganska höga förväntningar man går in med när de kommer med en ny smak. Tyvärr faller det lite på målsnöret med den något blaskiga, vattniga, smaken. Vilket är riktigt synd för själva smaken är det faktiskt inget fel på, nej det är riktigt gott när det väl smakar något. Hade det inte varit för den lite vattniga eftersmaken så hade detta varit en fullpoängare.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s