Blu – Mojito

Standard

BluMojitoNu vill energidrickan Blu läska oss med energidricka som smakar Mojito, låter nästan för bra för att vara sant

Hur smakar det?
Jo nog doftar det allt av mojito, en ganska frisk doft av mynta sipprar upp ur burkens öppning. Det finns även en annan doft där, låt oss kalla det för en ”bidoft”, för det doftar lite lätt av kummin. Nu finns det nog inte något kummin i, men allt i burken kombinerat gör att det faktiskt doftar lite åt finn krisp hållet, intressant. Färgen är härligt grön, ungefär som den där gröna melonlikören man sett på mallis ett par gånger. Till smaken nu då: Ja det smakar av mojito, inget tvivel om saken. En trevlig uppfriskande blandning av lime och mynta. Den är mintig men inte på samma sätt som exempelvis Lidls mycket märkliga energidricka, nej det är en väldigt trevlig smak av mint som inte lämnar någon bismak av tandkräm eller munskölj. Eftersmaken är också minst lika trevlig, först isar det till lite tack vare myntan för att sen övergå till att smaka gott av lime och mynta om vartannat. Kvar sitter man och smackar lite belåtet och låter sig imponeras av alla olika eftersmaker som kommer rullandes. 

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna är inköpt på Webhallen, men bör finnas i butiker där Blu Energy Drink redan finns. Ta en titt på BLU Sweden på FB för mer info

Slutsats
Jag älskar Mojito, favorit drinken hands down. Så att få den i energidrycks form är en skänk från ovan. Men självklart var man lite orolig, tidigare läskeblaskar som har haft mint karaktär har misslyckats totalt, så Blus betyg var inte helt tryggt. Men efter att ha dratt i mig två snabba burkar (eftersom det var så gott) så kan jag konstatera att blu gjort en riktig panghit här. Självklart måste man gilla smaken av mojito för att uppskatta denna energidricka, så det är nog inte för alla. Men denna läskeblaskkonnässör tycker det var riktigt lyckat och kommer nog snart beställa ett helt flak eller två av drickan.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Blu – Mojito

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s