Burn – Lemon Ice

Standard

BurnLemonIceSweCoca-Cola Company vill att vi skall brinna med lite isig citron, wc-anka eller ambrosia?

Hur smakar det?
Första intrycket är faktiskt ganska gott, det doftar av fräsch citron, typ lemonad och inte av golvtvätt som vissa citroniga drycker kan stinka av. Smaken är även den lika överraskande trevlig, stryk det, smaken är snarare riktigt god än bara trevlig. En behaglig smak av citron som inte är lika potent som exempelvis Fanta Citron, vilket gör det väldigt njutbart. Smaken avtar ganska snabbt och övergår till en behagligt len eftersmak av citron utan att ge en sur känsla i munnen. Som med de flesta citronsmakande läskeblaskar så känner man sig uppfriskad, så även med denna, en av de mera uppfriskande energidrickorna jag haft förmånen att få smaka på.

Vart hittar jag läskeblasken?
Skådades först i Danmark sommaren 2013 och senare i Norge. Har nu (vintern 2014) kommit till Sverige och för finnas överallt där vanliga burn säljs.

Slutsats
Låt mig nämna att jag avskyr vanliga burn, så det var med en väldig skepsis jag öppnade denna burken och tog första klunken. Kanske var det därför jag blev så positivt överraskad. Jag förväntade mig råttgift och fick istället ren och skär njutning. En sak som måste påpekas är att de svenska burkarna inte är lika bra som de Norska/Danska, de burkarna är av 50cl storlek och har den där smarta återslutningsmekanismen på toppen. Något som förvisso finns på vissa svenska Burn burkar också, men finns inte på denna. Kanske smygsatsar de med en liten burk på den svenska marknaden innan de öppnar upp för 50cl burkarna, vem vet. Oavsett burk så är det riktigt gott och förtjänt av ett högt betyg

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Burn – Lemon Ice

  1. Martin Larsson

    Jag testade den idag, köpte den på MyWay i Danderyd. Efter att öppnat den luktat och tagit en klunk, god som fan. Den köper jag gärna igen.

    PS Detta gjorde Coca Cola mycket bra, på en skala 1-10 så blir det en solklar 10.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s