Speedstar – Fruity Energy

Standard

Speedstar Fruity EnergyMed ett namn som speedstar så kan man ju anta att man kommer bli galet pigg av denna drickan, låt oss se om det är sant

Hur smakar det?
Så fort man öppnar burken så sprider det sig en doft av exotiska frukter och till en början är det en trevlig doft, men efter ett par sekunder så byter doften helt karaktär och blir istället påträngande fruktig, det sticker i näsan. Stundom så påminner doften om Halls c-vitamin halstabletter. Smaken är även den lika påträngande som doften, det är kemiskt och syrligt på ett högst otrevligt sätt. Eftersmaken fullkomligen bedövar munnen och efter ett par klunkar så börjar jag undra om jag någonsin kommer återfå mitt smaksinne.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Tyskland, aldrig sett i Sverige

Slutsats
Nej detta är omöjligt att dricka, bara att hälla ut i vasken på en gång och ställa sig vid vattenkranen för att bli av med den vidriga smaken. Denna drickan hamnar i minnesbanken över en av de värsta drickorna jag någonsin fått i mig. Den hamnar på samma plats i rankningslistan som de (för mig) ökända Grasshopper drickorna jag hade oturen att köpa på ÖoB för flera år sedan. Nej om du mot förmodan ser denna dricka så är det bara att lägga benen på ryggen och springa så långt bort du bara kan.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s