Fanta – Mango & Passion

Standard

Fanta Mango PassionsfruktFanta bjuder oss på solmogen mango och läskande passionsfrukt i denna ”limited edition” dricka

Hur smakar det?
Detta är utan tvekan en välbalanserad och intressant läskeblask, det märks direkt när man öppnat burken och tagit sig sin första klunk. Doften är av passionsfrukt och inget annat, vilket fick mig att bli orolig att drickan skulle smaka bara passion och ingen mango, men så var som tur var inte fallet. Smaken (till skillnad från doften) är nästan uteslutande av solmogen mango med passionsfrukten lättsamt på slutet. Det enda problemet med drickan är att det blir lite surt på eftersmaken, vilket jag inte riktigt uppskattar, men den i övrigt goda smaken kompenserar för detta.

Vart hittar jag läskeblasken?
Har varit ”limited edition” i över ett år nu, men finns för tillfället i de flesta välsorterade matbutiker

Slutsats
Det mesta Fanta gör är ganska så gott och detta är en av de bästa smakerna hittills. Varken mango eller passionsfrukt tillhör några av mina favoriter bland de exotiska frukterna, så det är bra jobbat av Fanta att få en tvivlare att njuta. I och med att de kallar det för limited edition så gäller det kanske att passa på innan den försvinner, för man vet aldrig med coca-cola company.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s