Cocktail de Fruits

Standard

CocktaildefrtuitsEn spännande dricka från ett bryggeri i Gambia som lovar exotiska frukter

Hur smakar det?
Det känns på doften att detta är gjort av naturlig fruktjuice och inget syntetiskt. En söt doft av solmogna frukter såsom: Ananas, apelsin och passionsfrukt sippar ut ur toppen på flaskan. Allt som allt så påminner det mig starkt om ett godis från min barndom, Halls C-Vitamin, karameller med exotiskt fruktsmak och någon söt sirap i mitten. Smaken skiljer sig något från doften, men det smakar fortfarande solmogna tropiska frukter. Det är svårt att säga precis vad det smakar, det är en härlig blandning av till synes varje exotiskt frukt som syns på etiketten och lite till. Först känner man en smak av lika delar apelsin samt ananas, det är sött utan att vara sliskigt. Sedan kommer det en våg av passionsfrukt som ansluter sig till den nu lite avlägsna smaken av apelsin/ananas. Eftersmaken är lite åt det syrliga hållet och för tankarna till Kiwi, vilket blir ett uppfriskande avslut på denna redan så goda dricka. Efter halva flaskan börjar smaklökarna be om nåd, det är helt enkelt lite för smakrikt för dessa västerländska smaklökar, det blir lite för mycket helt enkelt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den i med all säkerhet i Gambia

Slutsats
Det är alltid skoj med exotiska drycker och detta är en av de roligaste drickorna på länge. Just för att den kommit från mitten av Afrika och för att bryggeriet blev fotat i samma vända, lite som kronan på verket. Själva drickan är god, frisk och härlig men lite för mycket efter en stund. Men en perfekt törstsläckare, speciellt i den Afrikanska solen, om du nu skulle råka ha vägarna förbi de breddgraderna.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s