Star – Fruiti

Standard

StarFruitiFörenade Arabemiratens Star bjuder på en Cocktail de Fruits som ser ut att innehålla jordgubb och blåbär, exotiskt

Hur smakar det
Det var länge sedan jag blev så överraskad när jag öppnat en burk. Överraskningen är doften, det doftar inte blåbär, det doftar inte jordgubb, nej det doftar viol, starkt av viol. Efter någon minut eller så har doften ändrat sig till att vara väldigt lik Fanta Strawberry. Första klunken påminner även den om Fanta Strawberry, det är en söt och sliskig jordgubbe här i. Utöver den galet sliskiga jordgubben smakar det inte så mycket mera än sött. Men sen kommer eftersmaken och då dyker violen upp igen, som tur är så gillar jag viol, så jag blir glatt överraskad. Det är säkert ingen viol i, men kombinationen gör att det smakar väldigt likt just viol. Det är galet sött, så det räcker väl med en burk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan säkert finnas i butiker med produkter från Mellanöstern, men just denna köptes i Gambia

Slutsats
Ja detta var en mycket överraskande dricka, jag vet inte riktigt hur de fick till violsmaken, men jag välkomnar den. Problemet är att den smakar så galet mycket och är så fruktansvärt söt att man knappt pallar med. Men allt som allt så var det riktigt gott, skulle dock inte mäkta med en hel burk (delade min med två andra).

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s