Berkley & Jensen

Standard

BerkleyJensenLemonLimeBerkley & Jensen är en dricka som säljs av den amerikanska BJ’s Wholesale Club och detta är deras Lemon Lime Soda

Hur smakar det?
Vid en första anblick kan man tänka 7up, för det doftar verkligen friskt av citron/lime och man blir riktigt läskad. Tyvärr så är smaken inte i närheten så frisk och god som doften, utan det smakar nästan ingenting, men å andra sidan så är inte 7up eller Sprite speciellt smakrika de heller. Man känner närvaron av citron/lime men det blir inte några dominerande smaker, vilket faktiskt är välkommet. Eftersmaken är även den mild men trevlig, vilket ger mersmak och det är lika uppfriskande och gott till sista slurken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Bra fråga, finns på ”members only” grossisten BJ’s Wholesale Club i staterna, eller i Gambia, där denna dricka köptes.

Slutsats
Jag förväntade mig antingen ett kemiskt experiment med alldeles för stark smak av citron/lime eller en helt galen sockerbomb som får det att göra ont i tänderna. Istället fick jag en uppfriskande läskeblask som även om den säkert innehåller både syntetiska smaksättare och galet mycket socker (isoglukos) kändes riktigt frisk. Helt klart en dricka som kan mäta sig med Sprite och 7up.

Slutebetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s