Powerking – White Cola

Standard

PowerKingWhiteColaWhite cola? Menar de som Crystal Pepsi? Låter faktiskt lite spännande, vi öppnar och smakar!

Hur smakar det?
Inget tivel om vad denna drickan doftar av: Haribo Colanappar. Den smakar precis som den doftar av sagda colanappar, det vill säga en ganska fruktig colasmak. Inte lika ”mörk” som exempelvis Volt Cola eller ens en vanlig coca-cola. Det är en colasmak som inte blir sliskig i munnen utan man blir snarare förfriskad. Men det finns ett problem och det problemet heter syrlighet. Det är otroligt syrligt, eftersmaken är bara en syrlig högerkrok rätt på smaklökarna. Borta är den goda fruktiga colasmaken och kvar är bara en eftersmak som får mina öron att börja skruva sig. Inget bra avslut.

Vart hittar jag läskeblasken?
Willys, där bör det finnas hela pallar fulla av Powerking i alla dess smaker

Slutsats
Ett bra förstaintryck, inte lika kul eftersmak, men fortfarande helt dugligt. Hade den fortsatt smaka som Haribo Colanappar och inte smaka som de där colanapparna med surt på sig så hade detta blivit steget högre på betygskalan. Lite skoj dock att drickan är transparent, för tankarna till Crystal Pepsi.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s