Diet Coke – Caffeine Free

Standard

Diet Coke Ceffeine FreeEn coca-cola utan både socker och koffein, what’s the point?

Hur smakar det?
Det smakar verkligen inte mycket men det lilla den smakar är verkligen oväntat. Det måste vara sötningsmedlet som gör det, för det smakar svagt av både druva och vattenmelon, som om man tagit ramlösa och blandat i 1ml av druvjuice och vattenmelon. Jag kan inte påstå att det smakar av cola direkt, men å andra sidan så är både vanliga coca-cola light och zero ganska tama när det kommer till colasmaken. Konstigt nog så är det trevligt och jag har inget emot att göra slut på hela burken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades i en godisbutik i Göteborg

Slutsats
Jag ställde mig frågan ”What’s the point?” i början av recensionen, men jag kan faktiskt se nyttan med denna drickan. Många människor kan av en eller annan anledning inte dricka koffein, även i små mängder, även i små mängder. Det finns även folk som inte kan/vill dricka sockriga drickor och om du är en person som kan dricka varken socker eller koffein men ändå vill dricka coca-cola så är detta alternativet för dig. Och konstigt nog så tycker jag denna drickan var mycket godare än lighten/zeron som vi har här i sverige (denna var amerikansk) och skulle faktiskt mycket hellre dricka denna än Zero.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s