Rasta Star

Standard

RastaStarRasta musik, inte direkt något jag lyssnar på, men det bör inte hindra mig från att testa denna energidricka

Hur smakar det?
Kort och gott: Det smakar nästan identiskt till energidrickan Battery. Det är vad jag brukar kalla för en ”klassisk energidricka” då det var en av de första smakerna som kom på energidricka till norden. Det är en syrlig dricka, en dricka som får det att kittla till lite bakom öronen och som får dig att piggna till av bara den anledningen. Det är en söt dricka, men den uppskruvade syrligheten tar över och du känner inte så mycket av sötman. En viss ”sträv” underton finns i hala drickan och man känner sig nästan lite torr i munnen efter en klunk. Trevlig eftersmak också. Efter ungefär 3/4 av burken känner man sig dock lite slemmig i halsen av allt det sura och torra, så kanske lite för stor burk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades i Danmark, men står att den är gjord i Sverige. Inte sett den här dock.

Slutsats
Jag tänkte mig något riktigt fruktigt när jag såg burken. Typ ananas, passionsfrukt, tja vad som helst i exotisk form egentligen. Istället visade det sig vara en klassisk energidricka som jag uppskattade från början till slut. Visst man blir lite slemmig i halsen efter en stund, men på något udda vis så bryr jag mig inte om det. Om jag hade sett en burk på exempelvis presssbyrån så hade jag inte tvekat att köpa mig en burk innan jag sätter mig på tåget.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s