Jelly Belly – Juice Pear

Standard

JellyBellyJuicyPearGodisjätten Jelly Belly förvandlar sina godisar till flytande gourmet läskeblask, låter farligt gott

Hur smakar det?
Doftar precis som piggelin, eller kanske lite mera som en päronsplitt? Nåväl, en härligt ljuvlig doft av päron och ett visst inslag av vanilj sipprar up ur flaskhalsen, det är oerhört munvattnande. Smaken är vid en första anblick inte lika himmelsk, det smakar ett uns kemiskt till en början, vilket jag inte är van vid från Jelly Belly. Men efter någon sekund byter smaken karaktär till att smaka inget annat än underbart. Det smakar som en päronsplitt, mumsig päron blandat med lite vanilj. Ganska så sött men samtidigt uppfriskande nog att locka dig till att ta en klunk till på direkten. Eftersmaken är mild men trevlig, hänger inte kvar så länge, något som man dock överkommer med ännu en klunk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i Köpenhamn, men har även skådats på webbutiker ibland.

Slutsats
Jelly Belly gör en inte besviken, riktigt goda drickor som verkligen förtjänar titeln ”Gourmet Soda” som står på varje flaska. Detta var väl en av de ”sämre” drickorna i Jelly Belly serien jag druckit hitintills. Den lite kemiska smaken i början och att den inte smakar lika starkt av det den skall smaka som andra drickor gör att det ”bara” blir en fyra i betyg. Men för all del, hittar du ett lager med Jelly Belly så ta en av varje sort, för det är verkligen något av det bästa i läskeblaskväg man kan hitta.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s