Rubicon – Passion

Standard

Rubicon PassionRubicon försöker läska oss med en dricka som strikt skall ha smak av passionsfrukt

Hur smakar det?
Doften är det verkligen inget fel på, passionsfrukt och inget annat, det doftar inte för mycket eller för lite. Men sen tar man sig en klunk och får sig en riktig käftsmäll av översötad passionsfrukt. Smaklökarna får sig en chock och vill inte riktigt vara med längre. Men jag har ett jobb att göra och det är bara att härda ut. Detta är outhärdligt sött, det smakar så starkt av passionsfrukt att jag är rädd att smaklökarna kommer sluta fungera för all framtid om jag fortsätter dricka detta.

Vart hittar jag drickan?
Har skådats på obskyra kiosker och Ica Maxi i jönköping, där denna inhandlades.

Slutsats
Nej detta är på tok för potent för mina smaklökar. Kanske smakar passionsfrukt såhär sött om man äter en som odlats lokalt och inte de (som jag förstått det) patetiska passionsfrukterna vi får upp hit till norden, men jag pallar det verkligen inte. Det är socker på socker med socker och en alldeles för hög koncentration av passionsfruktsextrakt (eller vad dom nu använt sig av) och jag känner fortfarande en otrevlig sötsliskig eftersmak även om det har gått tio minuter sedan jag tog en klunk. Aldrig mer.

Slutbetyg
laskeblaskburk_nej

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s