Vap – Orangeade

Standard

VapApelsinEn läskeblask från grekland som lovar smak av orangeade, jag tror dom menar apelsin

Hur smakar det?
Doftar väldigt gott av inte allt för stark apelsin, luktar som när man skalat en clementin eller något liknande. Tyvärr smakar den inte lika mycket som den doftar. Det är en ganska så blygsam smak av apelsin som framträder och den hade gärna fått smaka lite mera. Men det lilla den smakar är faktiskt helt okej, den är inte så söt som andra apelsindrickor kan kännas, vilket gör att den är ganska så lättdrucken. Tyvärr finns det ingen uppfriskande syrlighet på slutet, vilket medför att man inte känner sig speciellt uppfriskad efter avslutad klunk. Eftersmaken varar inte speciellt länge och ger varken mer eller avsmak för läskeblasken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes nere i Grekland och bör finnas i hela landet

Slutsats
Jag hade inga som helst förväntningar när jag öppnade denna burken för jag har ingen aning om hur grekerna tycker att deras läskeblaskar skall smaka. Om detta är en bra representant för den grekiska ”läskeblask-faunan” vet jag inte, men det var en ganska så ‘meh’ dricka från början till slut. Visst smakar det apelsin men inte så mycket mer än så. Inte speciellt söt, inte speciellt uppfriskande, en medelmåttig apelsindricka helt enkelt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s