Vap – Lemonade

Standard

VapLemonadeEn läskeblask från grekland som lovar smak av lemonad

Hur smakar det?
Doften är riktigt inbjudande då det luktar härligt av uppfriskande citron och inte kemisk WC-Anka som citron ibland kan dofta av. Första klunken är lite av en blandad upplevelse, visst smakar det av lemonad, men det var en ganska så sötsliskig lemonad. Det smakar faktiskt nästan precis som Lemon curd och även om det förvisso är ganska så gott på rostbröd så är det inget jag vill ha i min läskeblask. Uppfriskningsfaktorn är nästan lika med noll, något som för mig är A och O när det gäller drickor som skall smaka av citron/lemonad. Eftersmaken hänger kvar ett tag men ger inte direkt någon mersmak, vilket väl får ses som ett misslyckande.

Vart hittar jag läsekblasken?
Köptes nere i Grekland och bör finnas i hela landet

Slutsats
Jag förväntade mig något riktigt uppfriskande här, men blev riktigt snopen när det smakade sötsliskig Lemon Curd och inte uppfriskande lemonad. Det smakar inte speciellt dåligt eller så, det är bara (för mig) fel sorts citron för att jag skall uppskatta drickan. Lemon curd hör hemma på ett par rostade mackor till en kopp earl grey, inte i en burk med kolsyrat vatten.

Slutbetyg
laskeblaskburk laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s