Louks – Apelsin

Standard

LouksApelsinEn grekisk dricka med smak av apelsin, mer spännande än så är det tyvärr inte…

Hur smakar det?
Doften påminner väldigt mycket om Sana-Sol i det att det är en väldigt ”djup” doft av apelsin, känns som att det är gjort på en riktigt tjock sirap av något slag. Smaken är ganska så tung, med det menas att den smakar väldigt koncentrerat av apelsin med en ganska så stark sötma. Istället för att man känner sig uppfriskad så nästan svider det lite på tungan efteråt av den intensiva apelsinsmaken och den tillhörande sötman. Kolsyran är väldigt sparsam och märks knappt. Smakar överlag gott men lite väl överdriven.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes nere i Grekland och bör finnas i hela landet

Slutsats
Detta var galet intensivt, efter halva flaskan (som inte är speciellt stor) så mäktar man knappt med en till klunk. Det är en riktigt aggressiv smak av apelsin som invaderar munhålan och man känner sig lite som staden Troya efter grekernas invasion (för att dra en grymt löjlig liknelse). Nej detta är ingen dricka jag skulle välja igen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburk

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s