Frutop – Pear

Standard

FrutopPearLäskeblask från Grekland som lovar smak av päron

Hur smakar det?
Kort och gott skulle man kunna sammanfatta hela recensionen med ett ord: Piggelin. Men vi skall väl försöka utveckla det lite mer än så. Doften är precis som jag nämnde, av Piggelin, vilket inte är helt fel för alla älskar vi väl nämnda isglass? Smaken är även den av päron som för tankarna till piggelinen, eller kanske rentav Päronsplit, eftersom det kommer en viss sötma på slutet som har mera gemensamt med GB’s andra päronklassiker. Eftersmaken är efter en stund lite syrlig vilket piffar till den annars ganska så söta läskeblasken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på semester i Grekland och bör finnas i större delen av landet

Slutsats
Jag är svag för saker som smakar päron, det är sött samtidigt som det är friskt och så även i detta fallet. Det känns naturligt, eller så naturligt som Piggelin/Päronsplit känns naturligt. Ganska standard päronsmak utan några speciella egenskaper. En helt ok dricka kort sagt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s