Frutop – Fruits of the Forest

Standard

FrutopForrestFruitsEn grekisk dricka som lovar skogens frukter, undrar vad de har för frukter i en grekisk skog

Hur smakar det?
Per protokoll så stoppar jag näsan rätt ner i flaskan för att ta mig en liten sniff på vad jag skall dricka och lika fort som jag fört flaskan till nosen så drar jag bort den. Gud nåde vad det doftar starkt av något sötsliskigt. Det nästan svider i näsan när man tar sig en sniff, vilket inte är ett gott tecken. Smaken är lite som doften, på tok för intensiv. Det är emaljsmältande sött och får mig dessutom att tänka på tvål. Nu kan tvål vara gott ibland (folk hävdar exempelvis att Viol smakar tvål, men jag älskar violgodis) men detta är inte en tvålig smak som jag kan förlåta. Visst, det smakar av hallon och en jordgubbe eller två, men det är så otroligt överväldigande att jag knappt kan ta mig en tredje klunk. Inte ok.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på resa i Grekland och bör finnas i stora delar av landet

Slutsats
När jag hör Grekland tänker jag inte direkt på skogar med massa vilda bär på marken. När jag tänker efter så vet jag inte om jag ens sett en direkt skog i Grekland, inte med Svenska mått mätt i alla fall. Hur som helst så var detta snudd på katastrof i dryckesväg. Galet sött och ganska så syntetiskt, ingen höjdare på något sätt och vis. Frutop har några drickor som är godkända, men för denna skapelse så är det platt fall.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s