Fruit Fantazy – Lemon

Standard

Fantasy LemonNär saker skrivs med ett Z blir jag genast skeptisk och den där burken ser ut att komma direkt från 80-talet, på ett dåligt sätt

Hur smakar det?
Det doftar väldigt starkt av något ”citronigt” (vi återkommer till detta), inte riktigt WC-anka starkt, men riktigt starkt. En klunk och mina läppar gör den där klassiska putmunnen man brukar se på tecknad film när någon smakar något väldigt surt. För detta är väldigt surt, väldigt ”citronigt” men överraskande nog på ett bra sätt. På samma sätt som sura godisar är gott/kul att äta så är detta gott/kul att dricka. Det är en välsmakande surhet som får en att vilja ta en klunk till. Men efter ungefär halva burken blir det lite för mycket av det goda och jag måste sluta. Trevlig uppfriskande eftersmak dock och ingen sötma/syrlighet som ligger kvar i halsen som en hinna.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inköpt i Strömstad i någon random godisbutik.

Slutsats
Det var lite av den fula ankungen, det såg verkligen inte bra ut från utsidan men som bekant är det insidan som räknas. Tyvärr blev det lite för surt efter en stund och jag kunde inte avsluta burken utan fick ge den vidare. Ja just det, apropå det ”citroniga” i drickan, det finns lustigt nog ingen citron i burken. Det är istället 4% citronjuice och 1% apelsinjuice, lite märkligt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s