Tantra – Exotic

Standard

TantraExoticAv namnet att döma så bör denna dricka vara magisk, upp till bevis säger jag!

Hur smakar det?
Det doftar riktigt lovande faktiskt. En doft som påminner mig väldigt mycket om de små thailändska Red Bull flaskorna man kan köpa i vissa butiker. Och dom små flaskorna var verkligen nektar från gudarna. Den första smaken som träffar tungan är av fruktig vanilj, inte någon dominerande vanilj som i många amerikanska läskeblaskar, utan en riktigt len och trevlig vaniljsmak. Efter ett par sekunder kommer smaken av den Red Bull som jag tidigare nämnde. Det smakar inte som en vanlig Red Bull utan det är just de icke kolsyrade små glasflaskorna det smakar som. En härligt fruktig, nästan rent utav ”blommig” smak lägger sig som sammet över smaklökarna. Ganska så sött men de olika smakerna som den hela tiden växlar mellan och en lite lätt syrlig eftersmak gör att detta är en ren njutning att dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlad i en Kiosk någonstans i Göteborg (detta var en gåva och inhandlades inte personligen)

Slutsats
Vid en närmare inspektion så ser jag att detta faktiskt är en energidricka. Den har både taurin och koffein i sig samt att den är utsmyckad med de vanliga varningstexterna för koffeinkänsliga och gravida kvinnor. Inte så konstigt då kanske att det smakade så otroligt likt Red Bull. Men det är faktiskt godare än dessa små koncentrerade flaskor av Red Bull, detta är som att dricka ren och skär njutning från början till slut. Lätt kolsyrad och med en otroligt välbalanserad sötma. Nej detta är nog en av de absolut godaste läskeblaskarna jag någonsin smakat. Så om du ser en Tantra Exotic i någon kiosk, köp! Du kommer inte ångra dig!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s