Pepsi Light Lime

Standard

PepsiLightLimeCola och lime går lika bra ihop som jordgubbar och choklad, tyvärr är detta light…

Hur smakar det?
Detta kommer bli en riktigt kort recension, för det varken doftar eller smakar någonting. Eller nej, det är inte helt sant, det smakar sötningsmedel. Först har vi en smak av vatten, bara vatten, sen kommer det en kort liten smak av något som jag tror skall föreställa lime och som avslutning kommer det en våg av något som smakar sött fast ändå inte. Lite som att någon tagit en Loka citron, glömt lägga i 90% av citronen och istället ersatt det med aspartam. Fullständigt meningslöst.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades i Spanien och smugglades in via Ryan Air

Slutsats
Minns ni coca-cola lime? Det gör jag. Vilken otroligt god dricka det var. Minns ni coca-cola light lemon? Det gör jag. Inte lika god men man kände iaf av citronen och citronen bedövade lite av smaken av sötningsmedlet. Nu brukar jag klanka ner lite på folk som otvivelaktig säger att allt med aspartam i smakar dåligt. Pepsi Max är ett bra exempel på när colans goda smak maskerar smaken av aspartam och gör det hela till en njutning. I denna lilla burken finns det absolut inget som döljer smaken av aspartam. Detta är vatten och sötningsmedel, inget annat. Helt onödigt och nog den sämsta produkten från Pepsi som jag någonsin druckit.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s