Jelly Belly – Green Apple

Standard

JellyBellyGreenAppleAmerikanska Jelly Belly gör sitt berömda godis flytande, denna gången: Gröna äpplen

Hur smakar det?
Doftar inte riktigt gröna äpplen som jag är van vid, påminner mera om en imitation av Päronsplit. Det samma gäller för smaken, det smakar inte alls gröna äpplen utan det smakar som päronsplit med en lite konstig päronsmak. Den lilla smaken av vanilj som man får på tungan smakar först riktigt gott, men sen händer något och den blir lite kemisk i eftersmaken. Vilket är lite tråkigt eftersom det smakar så genuint och naturligt de första 10 sekunderna. Trevlig välbalanserad sötma men kanske inte den roligaste smaken på just denna drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes i Köpenhamn.

Slutsats
Jelly Bellys drickor brukar vara riktigt bra, detta är väl ganska medelmåttigt. Grönt äpple för mig är något helt annat och antagligen har dom en annan sorts grönt äpple i staterna än vad vi har här. Synd på den lite kemiska eftersmaken. Men man kan inte lyckas varje gång.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s