Afri-Cola

Standard

AfriColaEn tysk cola som funnits sedan 1931 som dessutom är pumpad med koffein, låter supernajs!

Hur smakar det?
Det känns redan på doften att detta är kvalitet och ingen billig produkt. Det smakar riktigt välgjord cola, kvalitet från början till slut. En lite ”vuxnare” variant av cola som mest kan liknas till hur Jolt Cola smakade förr i tiden och hur Volt Cola smakar nu för tiden. Fast till skillnad från Volt så har denna en lite sötare, fruktigare smak och känns inte riktigt lika ”Mörk” och ”Vuxen”. Sötman är valbalanserad och man känner verkligen smaken av cola utan att den försvinner i en dimma av socker. Eftersmaken är trevlig den med, då den växlar mellan sötma och en viss beskhet som för tankarna till kaffe. Det smakar inte ett uns kaffe, men den har lite samma känsla som kaffet har på eftersmaken. Trevligt kolsyrad och bubblar inte upp allt för mycket i munnen. Kvalitet rätt igenom.

Vart hittar jag läskeblasken?
Eftersom det är ett tyskt märke så bör den finnas nere på kontinenten. Men just detta exemplaret köptes i Danmark.

Slutsats
Här är ett bevis för att en läskeblask som står kallt och som är korrekt tappad/försluten kan hålla långt över bäst före datumet. Denna hade ett datum på Juli 2014 men var minst lika smarrig som den varianten jag drack på plats under sommaren samma år. Men för att återgå till produkten i fråga så är detta riktigt gott. En otroligt trevlig cola som lätt skulle bli en av mina favoriter och en solklar ”helgdricka” när man vill gotta sig lite. Med sitt höga koffeininnehåll (250mg/liter) så kan den närmast jämföras med Volt Cola och i den tävlingen så vinner Afri-Cola utan tvekan. Nu är det dags att få Svenska butiker att börja importera denna kanondricka så att fler får njuta utan att behöva bege sig till Tyskland.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s