Moka Drink

Standard

MokaDrinkEn renodlad kaffeläsk som härstammar från Italien. Tydligen ämnad för att vara blanddricka, men den är kolsyrad så då klassas det som läskeblask.

Hur smakar det?
Jag skall ärligt erkänna att jag förväntade mig det värsta när jag öppnade drickan, jag menar, en läskeblask med smak av kaffe?! Det doftar faktiskt riktigt lovande, det doftar (konstigt nog) av Riesen. Nu är jag genuint intresserad av drickan och tar mig den första klunken. Detta är snudd på perverst, det är faktiskt gott! En chokladig kaffesmak sprider sig i munnen och jag avger ett belåtet ”Mmm!” efter första klunken. Smaken fortsätter rulla på med en len bittersöt eftersmak som riktigt skriker Riesen och vuxenpoäng. Kaffesmaken är ganska så vass, lite som att dricka sitt kaffe svart på morgonen, men den lite choklad tonade sötman hjälper till att ta udden av den skarpa smaken av bryggkaffe. Eftersmaken är mer av kaffe än choklad, i flera minuter efter att man tagit sig en klunk kan man känna aningar av kaffet på tungan, precis som om du druckit vanligt kaffe till fikat.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på plats nere i Italien, tyvärr inte sett den någon annan stans.

Slutats
Det är inte någon läskeblask jag hade köpt varje dag kanske, men lite då och då hade jag nog kunnat tänka mig att köpa en flaska. Sedan om man vill ha det till fikat, fredagsmyset eller på bussen på väg till jobbet är helt upp till en själv. Men oavsett vart man avnjuter den så kan jag garantera en spännande smakupplevelse.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s