KAS – Limon

Standard

KASLimonEn citrondricka från PepsiCo hela vägen från Spanien, undrar vad KAS står för bara…

Hur smakar det?
Efter första klunken står saken klar: Detta är Fanta Citron och inget annat. Drickan har en väldigt trevlig och uppfriskande smak av citron som inte går överstyr med syrligheten. Visst är det surt, men precis så surt som det skall vara. Ganska välbalanserad dricka då man inte får den traditionella slemmigheten / halsbrännan som vissa citrondrickor kan lämna efter sig. Man känner sig förfriskad och allmänt nöjd efter varje klunk av drickan. Helt enkelt en välgjord citrondricka dock utan några speciella egenskaper till sig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna köptes i Spanien, men den skall även finnas i Mexico och Frankrike om du har vägarna förbi.

Slutsats
Jag är alltid lite nervös när det är dags för en ny citrondricka. Många gånger så blir det på tok för syrligt och/eller kemiskt som bara den. Allt får många läskeblaskar med citronsmak har varit som att dricka kolsyrad WC-Anka. Men inte i detta fallet. Nej det är välgjort från början till slut, dock utan något som gör att den kan klättra högre upp på betygsskalan än medel.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s